Bezig met laden...
Uitverkocht
visibility

Chamaerops Humilis - Vulcano - 120cm

Europese Dwergpalm - Vulcano, stamhoogte ca. 15 cm

120,00

Uitverkocht
visibility

Chamaerops Humilis 230cm

Europese Dwergpalm, stamhoogte ca. 90 cm en totale hoogte incl. pot ca. 230 cm

319,00

Uitverkocht
visibility

Chamaerops Humilis hoogte incl. pot 60 cm

Europese Dwergpalm

24,95

Uitverkocht
visibility

Chamaerops Humilis hoogte incl. pot 75 cm

Europese Dwergpalm

39,95

visibility

Chamaerops Humilis hoogte incl. pot ca. 100cm

Europese Dwergpalm

64,00

Uitverkocht
visibility

Chamaerops Humilis hoogte incl. pot ca. 150cm

Europese dwergpalm

109,00

Uitverkocht
visibility

Cycas Revoluta stamhoogte 20 cm

Sagopalm/vredespalm, hoogte incl. pot ca. 100cm

99,00

visibility

Cycas revoluta stamhoogte 40-50cm

Sagopalm / vredespalm, hoogte incl. pot ca. 175cm

299,00

Uitverkocht
visibility

Phoenix Canariensis stamhoogte 10cm

Canarische Dadelpalm, hoogte incl. pot ca. 180 cm

69,95

visibility

Phoenix Canariensis stamhoogte 20-30cm

Canarische Dadelpalm, hoogte incl. pot ca. 200cm

169,00

Uitverkocht
visibility

Phoenix Canariensis stamhoogte 60-70cm

Canarische Dadelpalm, hoogte incl. pot ca. 370 cm

690,00

visibility

Phoenix Roebelenii stamhoogte 20-30cm

Dwergdadelpalm, hoogte incl. pot ca. 120 cm

89,95

visibility

Washingtonia Robusta multistam stamhoogte 15-20 cm

Mexicaanse Waaierpalm - hoogte incl. pot ca.130cm

39,95

Uitverkocht
visibility

Washingtonia Robusta stamhoogte 90-100cm

Mexicaanse Waaierpalm - hoogte incl. pot ca. 250 cm

199,00

visibility

Washingtonia Robusta stamhoogte ca. 20cm

Mexicaanse Waaierpalm - hoogte incl. pot ca. 100-120cm

34,95

Richt uw woning trendy in met kamerplant palmen

De laatste jaren zien we dat natuur in huis zeer belangrijk is. Hierbij horen kamerplanten en soorten palmen. Een palm plant binnen in huis brengt enorm veel groen. Elke kamer palm heeft een eigen groeivorm. Maar één ding is zeker: met palmen in de huiskamer of bijvoorbeeld een reeks palm kamerplanten in uw werkkamer creëert u een tropische en gezellige sfeer. In het aanbod van kamerplant palmen bij Tropic Trees vindt u diverse soorten kamerplanten en soorten palmen. U kiest misschien eerst een palm voor de huiskamer, maar krijgt plots zin om ook elders in huis palmplanten te plaaten? Dit kan! Het is perfect mogelijk om in verschillende kamers palmen te plaatsen. Als u voldoende ruimte heeft, zijn palmen in de huiskamer ideaal om een groene oase te creëren. Combineer uw kamer palm met bijvoorbeeld een sinaasappelboom voor binnen, een olijfboompje dat het binnen ook zeer goed doet of een paradijsvogelbloem. Dit zijn allemaal planten die uw kamerplant palm nog meer tot zijn recht laat komen.
 

Ga voor kwaliteit voor uw palm kamerplant

Omdat wij bij Tropic Trees voor kwaliteit kiezen,
 zijn al onze palm planten voor binnen in topconditie. Welke kamerplant palm u ook uitkiest, wij garanderen u topkwaliteit! Wilt u meer weten over kleine palmen voor binnen? Contacteer ons gewoon. Wij kunnen u bijvoorbeeld ook inlichten over uw buitenplanten wanneer u ze in de winter wilt binnen plaatsen. Misschien heeft u een aantal kleine palmen voor binnen maar ook een reeks winterharde palmen. Plaats dan uw buitenpalmen gewoon bij uw kamerplant palm. Dit verhoogt de uw keuze aan kamerplanten en soorten palmen die u kunt kiezen. Iedere kamerpalm is door ons met de meeste zorg uitgekozen bij gerenommeerde kwekers van kleine palmen voor binnen. Daardoor garanderen wij voor elke kleine palm voor binnen dat u de hoogste kwaliteit krijgt. Bij het vervoer zorgen wij er ook voor dat uw kamer palm verpakt wordt volgens de regels van de kunst. Zo komen uw kamerpalmen ongeschonden bij u thuis. Een goede start voor uw palm kamerplant is immers cruciaal voor zijn verdere levensloop.
 

Kies kamerpalmen die bij uw interieur passen

Net zoals bij palmbomen voor buiten kies u uw kamer palm in functie van uw interieur en uw levensstijl. Een kleine palm voor binnen is makkelijk in onderhoud. Kijk goed naar de beschrijving bij elke palm kamerplant. Zo weet u precies of u uw palm plant voor binnen de juiste hoeveelheid water en mest geeft. Voor een goede groei van uw kamerplant palm is dit zeer belangrijk. En ook de standplaats van uw kleine palm voor binnen is cruciaal. Uw kleine palm voor binnen doet het uitstekend bij andere kleine palmbomen. Maar bekijk ook ons assortiment goedkope kamerplanten. Het is heel trendy om een reeks palm planten te laten aansluiten bij kamerplanten met bloemen, met grote bladeren of bijvoorbeeld bij hangplanten. De woontrends gaan meer en meer richting allerlei kamerplanten en soorten palm door elkaar en vaak ook zo veel mogelijk palm planten. U hoeft niet echt een zomertuin te hebben om palm planten binnen te planten. Plaats palmen in de huiskamer of slaapkamer. Kies een mooie kamerpalm voor uw badkamer of voor in de hal. Palmen in de huiskamer of in andere kamers brengen rust. Binnenplanten bestaan er in talloze kleuren en vormen. Kies bij uw kamerpalm een mooie sierpot of bak zodat uw kleine palm voor binnen nog meer allure krijgt.
 

Uw palm kamerplant kiezen? Doe het via onze website

U kiest een mooie palm plant voor binnen, eventueel meerdere kamerpalmen en stuurt uw bestelling online door. Bij elke kleine palmboom staat de levertijd vermeld. Uw palm kamerplant komt vrij snel naar u toe. U betaalt uw palm planten via de betaalwijze die u wenst. Nog een paar dagen wachten en u kunt uw kamer palmen bij u thuis verwachten! Heeft u nog vragen over kamerplanten en soorten palmen, een specifieke palm die uw huiskamer zal verfraaien of wilt u informatie over hoe palm planten te combineren? Of wilt u weten hoe u uw kamerplanten en soorten palm moet verzorgen? Bij Tropic Trees hebben wij een aantal experten in kamer palmen die klaar staan voor u!


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.