• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home vijgenboom in pot
Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten

vijgenboom in potBezig met laden...

Een vijg in pot, u richt uw tuin in zoals u het wenst

Bij Tropic Trees zien wij soms dat klanten bomen of planten aankopen, ze uitplanten in volle grond en dan pas merken dat deze planten of bomen na een tijd zeer groot worden. Daarom heeft Tropic Trees ook een groot assortiment in tropische planten die het in potten ook goed doen. Onze vijg planten in pot zijn hiervan een perfect voorbeeld. Een vijg op stam in een pot zal uw andere planten niet verdringen. U zal uw vijg in pot mooi de baas kunnen blijven. En wees gerust, een vijgenboom in pot draagt ook heerlijke vruchten. U heeft de keuze tussen bijvoorbeeld zoete groene en zoete donkere vruchten. Ze zijn heerlijk als ze vers kunnen opgegeten worden.
 

Een vijgenboom in pot heeft heel wat voordelen

Wist u dat we zowel vijgenplanten voor binnen als voor buiten hebben? Zo heeft u de keuze waar u precies uw vijgenboom in pot een plek geeft. Voor bijvoorbeeld op uw terras kiest u een mooi houten wijnvat of hardhouten bak waar hij gerust kan in groeien. Dit geeft u ook de mogelijkheid om hem regelmatig te verhuizen en zo uw tuin een andere look te geven. Wij hebben niet alleen vijg planten in pot. In onze webshop vindt u eveneens andere planten en bomen die u makkelijk kunt verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan druiven in pot, olijfbomen in pot, citroenboompjes, sinaasappelboompjes en diverse andere kleine citrusboompjes. Voor groene planten en bloemen kiest u bijvoorbeeld oleanders op stam of een kleine palmboom. Schik deze planten op uw terras, op uw balkon of in de tuin naar eigen inzicht. Een vijg op stam in een pot doet het uitstekend en ondervindt geen schade wanneer hij in een pot of bak blijft staan. Een vijg in pot kan zowel binnen als buiten groeien. Een zeer prettig voordeel van vijgenplant bij u thuis is dat u verse vruchten kunt plukken. Boven de smaak van verse vijgen gaat niets boven. Stelt u zich voor dat u jam, smoothies, vruchtensalades of taarten van uw eigen oogst kunt maken? Heerlijk toch!
 

Een goede verzorging en u geniet vele jaren van een vijg in pot

Vijg planten in een pot zijn winterhard. Vijgen die in de volle grond staan verdragen echter lagere temperaturen dan vijg planten in pot. Maar mits een optimale verzorging overwintert uw vijgenboom in pot zonder problemen. Ga vooral kijken naar de omschrijving van elke vijg in pot. Bemesten en water geven is noodzakelijk om uw vijg op stam in pot in goede conditie te houden. In onze landen zijn wij uiteraard niet gewoon om vijg planten in pot te verzorgen. Maar u hoeft er niet bang voor te zijn. Vijgenbomen in pot zijn makkelijke planten. Heeft u toch nog twijfels over bijvoorbeeld hoe groot uw vijgenboom in pot gaat worden, of u hem moet snoeien of waar hij best geplaatst wordt? Onze chatmedewerkers zijn te bereiken tijdens de kantooruren. En u mag ons ook telefonisch contacteren. Wij bekijken samen met u welke vijg op stam in pot u verkiest en hoe u deze het best thuis verzorgt.
 

Uw vijg planten in pot worden binnen enkele dagen geleverd

Bij Tropic Trees is er altijd een grote voorraad vijgen op stam in pot aanwezig. U kiest een of meerdere exemplaren uit. Als u nog andere planten wenst, dan voegt u die gewoon toe aan uw winkelmandje. U plaatst uw bestelling voor vijg planten in pot via internet. Elke vijg op stam in pot wordt op een professionele manier verpakt en naar u toegestuurd. Zo heeft u uw vijg in pot binnen enkele dagen al bij u in de tuin staan. Maak van uw vijgenboom in pot een eyecatcher, hij verdient het!


Meest gestelde vragen