Bezig met laden...
visibility

Olea - Europea Olijfboom met gladde stam, stamomvang 50 - 60cm

Olijfboom met gladde stam, hoogte ca. 250 cm

289,00

34%
visibility

Olea Europea - Olijfboom bolvorm met gladde stam, stamomvang 20 - 40cm

Olijfboom gladde stam, hoogte ca. 150 cm

179,00

119,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom bonsai stamomvang 100 - 120cm

Bonsai olijfboom, hoogte ca. 260cm

429,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom bonsai stamomvang 120 - 140cm

Height approx. 260 cm

469,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom bonsai stamomvang 180 - 230cm

Bonsai olijfboom, hoogte ca. 250 - 300cm

1.250,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom Bonsai stamomvang 60 - 80cm

Bonsai Olijfboom, hoogte ca. 230cm

369,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom bonsai stamomvang 80 - 100cm

Bonsai olijfboom, hoogte ca. 260cm

399,00

Uitverkocht
visibility

Olea Europea - Olijfboom met gladde stam, stamomvang 12 - 14cm

Olijfboom gladde stam stamomvang 12 - 14cm, hoogte ca 200 cm incl. pot

79,95

19%
visibility

Olea Europea - Olijfboom met gladde stam, stamomvang 20 - 40cm

Olijfboom gladde stam, hoogte ca. 175 cm

179,00

145,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom met gladde stam, stamomvang 6 - 8 cm

Olijfboom met gladde stam, hoogte inclusief pot ca. 150/160cm

69,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom pon-pon stamomvang 40 - 50cm

Pon-pon olijfboom, hoogte ca. 200cm

419,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom pon-pon, stamomvang 100 - 110cm in hardhouten bak

Pon-Pon olijfboom, hoogte ca. 250 cm

1.895,00

visibility

Olea Europea - Olijfboom pon-pon, stamomvang 20 - 25cm

Pon-Pon olijfboom, hoogte ca. 190 cm

225,00

visibility

Olijfboom bol op stam 150cm, stamomvang 50 - 60cm

Olijfboom - Olea Europea, hoogte 150cm inclusief pot.

190,00

Uitverkocht
visibility

Olijfboom bolvormen op stam 250cm

Stamomvang 40 / 50cm

779,00

visibility

OLIJFBOOM STRUIK OP STAM 40CM

Olea Europea in deco pot, hoogte 40cm inclusief pot

24,95

visibility

Winterhoes JUMBO 240x200cm

inclusief rits en trekkoord

35,00

Uitverkocht
visibility

Winterhoes XL 100x80cm

inclusief rits en trekkoord

15,00

visibility

Winterhoes XXL 180x120cm

inclusief rits en trekkoord

20,00

Bescherm uw exotische planten met een winterhoes voor een olijfboom

Wat is precies een planten winterhoes en is een oleander winterhoes nodig? Een planten winterhoes hoort gewoon bij uw tools voor uw exotische tuin. Tropische planten komen uit een warm klimaat en zijn niet altijd aan onze weersomstandigheden gewend. Maar dit mag zeker u niet tegenhouden om een tropische tuin aan te leggen. Tropic Trees is niet alleen gespecialiseerd in tropische planten, wij helpen u ook graag met de verzorging en de bescherming van uw bloemen, planten en bomen. Een van onze hulpmiddelen is de winterhoes voor planten. Als u een reeks planten heeft die niet winterhard zijn, is een winterhoes voor olijfboom kopen geen overbodige luxe. Een planten winterhoes zorgt ervoor dat uw boompjes en planten de winter zonder schade doorkomen. Vraag ons gerust per telefoon of via chat welke mogelijkheden er allemaal bestaan voor uw tuin. Wij helpen u de juiste oleander winterhoes of winterhoes voor olijfboom te kopen.
 

Welke planten hebben een winterhoes voor planten nodig?

U zou er kunnen van uitgaan dat u een olijfboom winterhoes koopt voor niet-winterharde planten. Paradijsvogelbloemen en bougainvillea zijn zeker niet winterhard. Bepaalde citrusbomen zoals citroenbomen en sinaasappelbomen hebben variëteiten die wel winterhard zijn. In ons gamma hebben wij bijvoorbeeld ook vijgenbomen voor buiten. Van druivenranken en kleine palmbomen zou u niet direct verwachten dat ze winterhard zijn? Toch zijn ze wel degelijk bestand tegen vorst. Ook bij onze overige planten zitten een aantal winterharde en niet-winterharde planten. Wanneer heeft u dan precies een planten winterhoes nodig? U zou denken dat u over winterharde planten niet onmiddellijk een winterhoes voor planten hoeft aan te brengen? Dit is niet altijd zo. Met winterharde planten bedoelen wij planten die in de winter niet hoeven binnen gehaald te worden. Met een oleander winterhoes of een winterhoes voor olijfbomen beschermt u winterharde planten vanaf een bepaalde graad onder nul. Uw planten zijn goed beschermd onder de planten winterhoes en doen als het ware hun winterslaap. In de lente neemt u de winterhoes van de planten en u zult merken dat ze terug een boost krijgen. Na de winter komen ze onder de winterhoes voor planten uit en krijgen nieuwe frisse scheuten. Een winterhoes voor planten beschadigt de planten niet en zal ze zeker niet beletten om te groeien. Lees bij elke plant of ze in de winter afgedekt moeten worden. Is dit het geval? Dan is een winterhoes voor olijfboom kopen de oplossing.
 

Kies voor een kwaliteitsvolle winterhoes voor planten

Wilt u een winterhoes voor olijfboom kopen? In ons aanbod vindt u uitsluitend winterhoezen voor planten van de hoogste kwaliteit. Ze zijn uv-bestendig en laten het licht door. Onze winterhoezen voor planten bestaan uit microvlies. Elke oleander winterhoes of olijfboom winterhoes is zeer stevig en scheurbestendig. Elke winterhoes voor de planten is actief ademend zodat uw planten de nodige zuurstof krijgen. Een winterhoes voor uw olijfboom is te verkrijgen in verschillende afmetingen. Het geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld voor uw oleander een winterhoes te kiezen of anderzijds een winterhoes voor uw olijfboom te kopen. Elke winterhoes voor de planten is voorzien van een rits en een trekkoord. Uw olijfboom een winterhoes aanbrengen is makkelijk en snel gedaan. Ook als u alleen bent trekt u in een mum van tijd de winterhoes over planten of een olijfboom. Welke winterhoes de planten precies nodig hebben, hangt af van de plant. Wij noemen ze voor het gemak olijfboom winterhoes of oleander winterhoes, maar ze zijn uiteraard voor diverse planten te gebruiken.
 

Een planten winterhoes kopen? Wij adviseren u graag!

Heeft u een olijfboom winterhoes of een oleander winterhoes nodig? U vindt ze bij ons. Twijfelt u nog welke winterhoes uw olijfboom nodig heeft of weet u niet goed voor welke andere planten u een winterhoes olijfboom kan kopen? Wilt u weten vanaf welke temperatuur u uw winterhoes over de olijfboom moet aanbrengen? Onze experts geven u graag raad. Zij vertellen u perfect welke winterhoes de planten nodig hebben. U stuurt uw bestelling voor uw olijfboom winterhoes door via internet en wij leveren snel. Wij zorgen ervoor dat een winterhoes de planten beschermt zoals het hoort.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.