• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Palmboom Cordyline Australis - Indivisa - ca. 120 cm
Cordyline Australis Indivisa

De Cordyline Indivisa is een sierplant uit Nieuw-Zeeland met grote, lansvormige bladeren en een palmachtige verschijning, ideaal voor zonnige tot halfschaduwrijke plekken.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
39,95
Vaste lage prijs
Of 13,32 in 3 termijnen 0% rente
Verzendkosten Gratis verzending
Trusted Shops
Productomschrijving

Cordyline Indivisa is een prachtige plant die veel kleur toevoegt aan de tuin. Deze sierlijke plant gedijt goed in het Nederlandse klimaat. Naarmate deze plant groeit, ontwikkelt hij een stam. Cordyline Indivisa is goed te combineren met andere planten en zorgt voor een levendig geheel.

Winterhardheid
Cordyline Indivisa is matig winterhard en kan milde vorst verdragen, maar langdurige of strenge vorst kan schadelijk zijn. Het is verstandig om deze plant tijdens strenge vorst af te dekken met een winterhoes en op een beschutte plek te plaatsen.

Standplaats
Cordyline Indivisa gedijt het beste op een plek met veel zon, maar kan ook groeien in halfschaduw. Een locatie in volle zon of halfschaduw is ideaal voor deze plant.

Onderhoud
Deze plant vereist weinig onderhoud. Nieuwe bladeren groeien uit de kruin van de plant. Verwijder de onderste bladeren als ze bruin of niet meer mooi zijn.

Waterbehoefte
Cordyline Indivisa heeft matig veel water nodig en mag niet uitdrogen. In de zomermaanden heeft de plant regelmatig water nodig, maar in de winter veel minder. Controleer regelmatig de vochtigheid van de grond door je vinger erin te steken.

Snoeien
Alleen de onderste bladeren die bruin of lelijk zijn, moeten worden weggeknipt. Dit kan het beste in het voorjaar of de zomer worden gedaan.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de plant en zorgt voor mooie bladeren. Geef de plant alleen voeding van maart tot oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zorgvuldig bij de kweker. Kwaliteit en betrouwbaarheid van levering staan bij ons hoog in het vaandel. Omdat het een natuurproduct betreft, kunnen de geleverde planten enigszins afwijken van de getoonde foto's. We zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500.

Alles wat je wil weten
Stamhoogte
2 cm
Onderhoud
Weinig
Waterbehoefte
Gemiddeld
Winterhard tot °C
tot °C 0
Giftig
Licht giftig
Standplaats
Half Schaduw
Geschikt voor binnen
Nee
Voeding
Ja
Vruchten
Nee
Hoogte
100-150 cm
Potmaat
16 cm
Snoeien
Voorjaar
Bloemen
Nee
Winterhard
Nee
Groenblijvend
Ja
Gewicht
5 kg
Cordyline Australis - Indivisa - ca. 120 cm
39,95 Prijs per stuk