• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Palmboom Cordyline Australis - Festival Lime
Cordyline Australis Festival Lime

Cordyline Australis Festival Lime

De Cordyline Festival Lie. Deze sierlijke palm is ongeveer 40cm hoog en is zeer onderhoudsvriendelijk.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
29,95
Vaste lage prijs
Of 9,98 in 3 termijnen 0% rente
Verzendkosten Gratis verzending
Trusted Shops
Productomschrijving

Cordyline Festival Lime is een prachtige palm die veel kleur toevoegt aan de tuin. Deze sierlijke palmboom gedijt goed in het Nederlandse klimaat. Naarmate deze palmboom groeit, ontwikkelt hij ook een stam. Cordyline Festival Lime is goed te combineren met andere palmen en zorgt voor een levendig geheel.
 

Winterhardheid
Cordyline Festival Lime is matig winterhard en kan enkele graden vorst verdragen. Het is verstandig om deze palmboom tijdens strenge vorst af te dekken met een winterhoes en op een beschutte plek te plaatsen.
 

Standplaats
Cordyline Festival Lime gedijt het beste op een plek met veel zon, maar kan ook gedijen in halfschaduw. Een locatie in volle zon of halfschaduw is ideaal voor deze palm.
 

Onderhoud
Deze palmboom vereist weinig onderhoud. Nieuwe bladeren groeien uit de kruin van de palm. Verwijder de onderste bladeren als ze bruin of niet meer mooi zijn.
 

Waterbehoefte Cordyline Festival Lime heeft redelijk wat water nodig en mag niet uitdrogen. In de zomermaanden heeft de palmboom dagelijks wat water nodig, maar in de winter veel minder. Controleer regelmatig de vochtigheid van de grond door je vinger erin te steken.
 

Snoeien
Alleen de onderste bladeren die bruin of lelijk zijn, moeten worden weggeknipt. Dit kan het beste in het voorjaar of de zomer worden gedaan.
 

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de palmboom en zorgt voor mooie groene bladeren. Geef de palmboom alleen voeding van maart tot oktober.
 

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zorgvuldig bij de kweker. Kwaliteit en betrouwbaarheid van levering staan bij ons hoog in het vaandel. Omdat het een natuurproduct betreft, kunnen de geleverde planten enigszins afwijken van de getoonde foto's. We zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500.

Alles wat je wil weten
Geschikt voor binnen
Nee
Voeding
Ja
Vruchten
Nee
Hoogte
100-150 cm
Potmaat
16 cm
Snoeien
Voorjaar
Bloemen
Nee
Winterhard
Ja
Stamhoogte
2 cm
Onderhoud
Weinig
Waterbehoefte
Gemiddeld
Winterhard tot °C
tot °C 0
Giftig
Licht giftig
Standplaats
Volle zon
Groenblijvend
Ja
Gewicht
5 kg
Cordyline Australis - Festival Lime
29,95 Prijs per stuk