• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Palmboom Cordyline Australis - Charlie Boy
Cordyline Australis Charlie Boy

De Cordyline Charlie Boy. Deze sierlijke palm is ongeveer 40cm hoog en is zeer onderhoudsvriendelijk.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
29,95
Vaste lage prijs
Of 9,98 in 3 termijnen 0% rente
Verzendkosten Gratis verzending
Trusted Shops
Productomschrijving

Cordyline Charlie Boy is een prachtige plant die veel kleur toevoegt aan de tuin. Deze sierlijke plant gedijt goed in het Nederlandse klimaat. Naarmate deze plant groeit, ontwikkelt hij ook een stam. Cordyline Charlie Boy is goed te combineren met andere planten en zorgt voor een levendig geheel.
 

Winterhardheid
Cordyline Charlie Boy is matig winterhard en kan enkele graden vorst verdragen. Het is verstandig om deze plant tijdens strenge vorst af te dekken met een winterhoes en op een beschutte plek te plaatsen.
 

Standplaats
Cordyline Charlie Boy gedijt het beste op een plek met veel zon, maar kan ook gedijen in halfschaduw. Een locatie in volle zon of halfschaduw is ideaal voor deze plant.
 

Onderhoud
Deze plant vereist weinig onderhoud. Nieuwe bladeren groeien uit de kruin van de plant. Verwijder de onderste bladeren als ze bruin of niet meer mooi zijn.
 

Waterbehoefte
Cordyline Charlie Boy heeft redelijk wat water nodig en mag niet uitdrogen. In de zomermaanden heeft de plant dagelijks wat water nodig, maar in de winter veel minder. Controleer regelmatig de vochtigheid van de grond door je vinger erin te steken.
 

Snoeien
Alleen de onderste bladeren die bruin of lelijk zijn, moeten worden weggeknipt. Dit kan het beste in het voorjaar of de zomer worden gedaan.
 

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de palmboom en zorgt voor mooie groene bladeren. De palmboom heeft alleen voeding nodig van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zorgvuldig bij de kweker. Kwaliteit en betrouwbaarheid van levering staan bij ons hoog in het vaandel. Omdat het een natuurproduct betreft, kunnen de geleverde planten enigszins afwijken van de getoonde foto's. We zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500.

Alles wat je wil weten
Hoogte
100-150 cm
Potmaat
16 cm
Snoeien
Voorjaar
Bloemen
Nee
Winterhard
Ja
Stamhoogte
2 cm
Onderhoud
Weinig
Waterbehoefte
Gemiddeld
Winterhard tot °C
tot °C 0
Giftig
Licht giftig
Standplaats
Volle zon
Geschikt voor binnen
Nee
Voeding
Ja
Vruchten
Nee
Groenblijvend
Ja
Gewicht
5 kg
Cordyline Australis - Charlie Boy
29,95 Prijs per stuk