• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Palmboom Giethmen

Tropictrees,
Palmboom kopen vlakbij
Giethmen!

Wil je een palmboom kopen vlakbij Giethmen? Tropic Trees is jouw adres! Bij Tropic Trees vindt je prachtige
palmbomen. Profiteer van gratis deskundig advies! Wanneer kom jij langs?

Openingstijden

Maandag:       09:00 - 17:00
Dinsdag:         09:00 - 17:00
Woensdag:     09:00 - 17:00
Donderdag:    09:00 - 17:00
Vrijdag:           09:00 - 17:00
Zaterdag:       10:00 - 16:00

Hengelo Pruisische Veldweg 220A
Ruim 9000m2 aan tuinplezier

Kom naar Tropic Trees vanuit Giethmen
Scherpe Prijzen & Deskundig Advies

tropic

Tropische Palmbomen kopen Giethmen

Wil je jouw tuin in Giethmen een exotische touch geven? Bij Tropic Trees hebben we een uitgebreid assortiment aan prachtige palm- en exotische bomen die jouw buitenruimte omtoveren tot een waar paradijs. Als je op zoek bent naar een palmboom in Giethmen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Dankzij onze handige online winkel hoef je niet eens de deur uit om jouw droompalm te vinden. Blader gewoon door ons brede assortiment, selecteer de palmboom die perfect bij jouw tuin past en laat hem eenvoudig bij je thuis bezorgen.

Bij Tropic Trees ben je verzekerd van palmbomen van de hoogste kwaliteit. Alle palmbomen worden zorgvuldig geselecteerd door onze professionals. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste palmbomen voor jouw specifieke wensenen tuinomstandigheden. 

Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees

Bij Tropic Trees profiteer je van een snelle levering en uitstekende service. Wij begrijpen dat je niet kunt wachten om jouw nieuwe palmboom in de tuin te bewonderen, dus zorgen we ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd. En mocht je toch nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar met onze expertise en ervaring.

Onze vriendelijke medewerkers leggen je graag uit hoe jij je nieuwe palmboom moet verzorgen en onderhouden, zodat deze jarenlang gezond en sterk blijft in het Nederlandse klimaat. 

Wacht niet langer, maak van jouw tuin in Giethmen een tropisch paradijs waar je helemaal tot rust kan komen met een palmboom van Tropic Trees. Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs op onze locatie en laat je inspireren!

Contact opnemen
review
review

We hebben een mooie Pon-Pon Olijfboom gekocht bij Tropictrees. We zijn er nog steeds erg blij met deze boom; maakt het net een Italiaanse binnentuin. 14/04/2022 - Hengelo

review
review

Vorige week de stoute schoenen aangetrokken en op pad gegaan om planten te halen voor in mijn nieuwe appartement. Bij Tropictrees werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg duidelijk uitleg. Uiteindelijk 3 mooie planten uitgezocht voor binnen. Ze staan inmiddels op hun plek en het is super geworden! 01/05/2022 - Hengelo

review
review

Wat een geweldige boom. We zijn correct geholpen en hebben een duidelijke voorlichting gekregen. De prijs was ook netjes en de levering was snel geregeld. De boom hebben ze ook bij ons geplaatst en alles is daarna netjes opgeruimd. Bedankt TropicTrees! 11/05/2022 - Borne

stars 4,53/5

Wat men zegt over Tropic Trees

Bekijk alle reviews