• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Palmboom Eindhoven

Tropictrees,
Palmboom kopen in de
buurt van Eindhoven!

Op zoek naar een prachtige palmboom? Tropic Trees heeft de perfecte palmboom voor jou!
Ontdek ons ruime assortiment! Scherp geprijsd én met gratis advies van ons deskundige team.

Openingstijden

Maandag:       09:00 - 17:00
Dinsdag:         09:00 - 17:00
Woensdag:     09:00 - 17:00
Donderdag:    09:00 - 17:00
Vrijdag:           09:00 - 17:00
Zaterdag:       10:00 - 16:00

Hengelo Pruisische Veldweg 220A
Ruim 9000m2 aan tuinplezier

Kom vanaf Eindhoven naar Tropic Trees
Hoge Kwaliteit & Scherpe Prijzen

tropic

Palmboom kopen in Eindhoven

Stel je eens voor: heerlijk ontspannen onder de schaduw van een majestueuze palmboom, genietend van het rustgevende ruisen van de bladeren in de wind. Met de palmbomen van Tropic Trees creëer je een echt vakantiegevoel in je eigen buitenruimte in Eindhoven.Dat is pas echt tot rust komen na een drukke dag!

Onze palmbomen zjin van de hoogste kwaliteit, stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd door onze experts. Bij Tropic Trees ben je verzekerd van een gezonde en sterke boom.

Bij Tropic Trees vinden we het belangrijk dat je de perfecte palmboom vindt die bij jou en je leefomgeving past. Daarom staan onze experts klaar om je te adviseren over de beste opties voor jouw situatie. Of je nu een kleine palmboom zoekt voor op je balkon of een imposante palmboom voor in je tuin, wij hebben voor ieder wat wils.
 

Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees

Ons vriendelijke team staat altijd voor je klaar met deskundig advies. Heb jij hulp nodig bij het kiezen van de perfecte palmboom voor jouw wensen, ruimte en budget? Vraag hulp aan onze deskundige medewerkers! We willen ook gerust uitleggen hoe jij je nieuwe aanwinst het best kan verzorgen en onderhouden, zodat deze jarenlang sterk en gezond blijft in het klimaat van Eindhoven. 

Een palmboom kopen bij Tropic Trees is een ware investering in een stukje natuurlijke schoonheid. Breng de tropen naar Eindhoven en transformeer je omgeving in een oase van rust en ontspanning met een prachtige palmboom van Tropic Trees. Bestel vandaag nog en laat je dromen uitkomen!

Contact opnemen
review
review

We hebben een mooie Pon-Pon Olijfboom gekocht bij Tropictrees. We zijn er nog steeds erg blij met deze boom; maakt het net een Italiaanse binnentuin. 14/04/2022 - Hengelo

review
review

Vorige week de stoute schoenen aangetrokken en op pad gegaan om planten te halen voor in mijn nieuwe appartement. Bij Tropictrees werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg duidelijk uitleg. Uiteindelijk 3 mooie planten uitgezocht voor binnen. Ze staan inmiddels op hun plek en het is super geworden! 01/05/2022 - Hengelo

review
review

Wat een geweldige boom. We zijn correct geholpen en hebben een duidelijke voorlichting gekregen. De prijs was ook netjes en de levering was snel geregeld. De boom hebben ze ook bij ons geplaatst en alles is daarna netjes opgeruimd. Bedankt TropicTrees! 11/05/2022 - Borne

stars 4,53/5

Wat men zegt over Tropic Trees

Bekijk alle reviews