• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Palmboom De Westereen

Tropictrees,
Palmboom kopen in de
buurt van De Westereen!

Wil je palmbomen kopen in de buurt van De Westereen? Doe dit bij palmboomspecialist Tropic Trees!
Wij hebben een ruim aanbod met prachtige en tropische palmbomen. Scherp geprijsd, inclusief gratis advies!

Openingstijden

Maandag:       09:00 - 17:00
Dinsdag:         09:00 - 17:00
Woensdag:     09:00 - 17:00
Donderdag:    09:00 - 17:00
Vrijdag:           09:00 - 17:00
Zaterdag:       10:00 - 16:00

Hengelo Pruisische Veldweg 220A
Ruim 9000m2 aan tuinplezier

Kom vanaf De Westereen naar Tropic Trees
Scherpe Prijzen & Gratis Deskundig Advies

tropic

Palmboom kopen in De Westereen

Stel je eens voor: ontspannen onder de schaduw van een majestueuze palmboom, met het geluid van wuivende bladeren op de achtergrond en een verfrissend drankje in je hand. Met een palmboom van Tropic Trees creëer je direct een vakantiegevoel in je eigen achtertuin. Dat is toch pure luxe? 

Onze palmsoorten zijn zorgvuldig geselecteerd zodat jij verzekerd bent van een palmboom van de beste kwaliteit. Bij Tropic Trees hebben we ee uitgebreid assortiment met veel verschillende palmsoorten. Of je nu op zoek bent naar een compacte dadelpalm voor op je balkon of een imposante waaierpalm voor in je tuin, bij Tropic Trees vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Onze palmbomen variëren in groote, vorm en prijs. Zo vindt iedereen een palmboom die bij persoonlijke wensen, ruimte en budget past!

Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees

Onze experts staan altijd voor je klaar met gratis deskundig advies, aangepast op jouw persoonlijke omstandigheden! Dus wil jij weten hoe jij jouw nieuwe palmboom jarenlang sterk en gezond houdt, wij vertellen je graag over het onderhouden en verzorgen van je nieuwe exemplaar.

Tropic Trees biedt snelle levering in De Westereen en omgeving, zodat je snel tot rust kan komen in je nieuwe tropische paradijs!

Dus, waar wacht je nog op? Breng een tropische sfeer in je buitenruimte in De Westereen en koop vandaag nog een palmboom bij Tropic Trees! Neem contact met ons op of kom langs op onze locatie.

Contact opnemen
review
review

We hebben een mooie Pon-Pon Olijfboom gekocht bij Tropictrees. We zijn er nog steeds erg blij met deze boom; maakt het net een Italiaanse binnentuin. 14/04/2022 - Hengelo

review
review

Vorige week de stoute schoenen aangetrokken en op pad gegaan om planten te halen voor in mijn nieuwe appartement. Bij Tropictrees werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg duidelijk uitleg. Uiteindelijk 3 mooie planten uitgezocht voor binnen. Ze staan inmiddels op hun plek en het is super geworden! 01/05/2022 - Hengelo

review
review

Wat een geweldige boom. We zijn correct geholpen en hebben een duidelijke voorlichting gekregen. De prijs was ook netjes en de levering was snel geregeld. De boom hebben ze ook bij ons geplaatst en alles is daarna netjes opgeruimd. Bedankt TropicTrees! 11/05/2022 - Borne

stars 4,53/5

Wat men zegt over Tropic Trees

Bekijk alle reviews