• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Palmboom Oldenzaal

Tropictrees,
Palmboom kopen vlakbij
Oldenzaal!

Wil jij palmbomen kopen in Oldenzaal? Dan is Tropic Trees jouw adres!
Bij Tropic Trees is een ruim aanbod aan olijfbomen en je krijgt gratis deskundig advies.

Openingstijden

Maandag:       09:00 - 17:00
Dinsdag:         09:00 - 17:00
Woensdag:     09:00 - 17:00
Donderdag:    09:00 - 17:00
Vrijdag:           09:00 - 17:00
Zaterdag:       10:00 - 16:00

Hengelo Pruisische Veldweg 220A
Ruim 9000m2 aan tuinplezier

Kom vanaf Oldenzaal naar Tropic Trees
Ruim aanbod en deskundig advies

tropic

Palmboom kopen Oldenzaal

Op zoek naar een prachtige palmboom om jouw buitenruimte in Oldenzaal om te toveren tot een waar tropisch paradijs? Bij Tropictrees ben je aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardige palmsoorten die perfect geschikt zijn voor het klimaat van Oldenzaal. Palm­bomen zijn niet alleen prachtig om te zien, ze brengen ook een gevoel van rust en exotische schoonheid naar je eigen achtertuin.

Bij Tropic Trees hebben we een uitgebreid assortiment hoogwaardige palmbomen. Of je nu op zoek bent naar een imposante dadelpalm of een elegante waaierpalm, wij hebben de perfecte palmboom om jouw tuin te verfraaien. 

Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees

Bij Tropictrees streven we naar niets minder dan de hoogste kwaliteit en service. Onze palm­bomen worden zorgvuldig geselecteerd en verzorgd, zodat je verzekerd bent van gezonde en sterke exemplaren. 

Onze experts staan altijd klaar om jou deskundig te adviseren over het verzorgen en onderhouden van jouw nieuwe palmboom! Zo weet je zeker dat je palmboom optimaal tot zijn recht komt in jouw tuin in Oldenzaal. Van een goed verzorgde palmboom kan je jarenlang genieten.

Dus waar wacht je nog op? Breng een vleugje tropische pracht naar je eigen tuin in Oldenzaal met een prachtige palmboom van Tropictrees. Neem vandaag nog contact op of kom langs bij Tropic Trees in Hengelo!

Contact opnemen
review
review

We hebben een mooie Pon-Pon Olijfboom gekocht bij Tropictrees. We zijn er nog steeds erg blij met deze boom; maakt het net een Italiaanse binnentuin. 14/04/2022 - Hengelo

review
review

Vorige week de stoute schoenen aangetrokken en op pad gegaan om planten te halen voor in mijn nieuwe appartement. Bij Tropictrees werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg duidelijk uitleg. Uiteindelijk 3 mooie planten uitgezocht voor binnen. Ze staan inmiddels op hun plek en het is super geworden! 01/05/2022 - Hengelo

review
review

Wat een geweldige boom. We zijn correct geholpen en hebben een duidelijke voorlichting gekregen. De prijs was ook netjes en de levering was snel geregeld. De boom hebben ze ook bij ons geplaatst en alles is daarna netjes opgeruimd. Bedankt TropicTrees! 11/05/2022 - Borne

stars 4,53/5

Wat men zegt over Tropic Trees

Bekijk alle reviews