• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Palmboom Hengelo

Tropic Trees,
Palmboom kopen in
Hengelo!

Wil jij een palmboom kopen in Hengelo? Dan ben je bij Tropic Trees aan het juiste adres!
Wij hebben een ruim aanbod, onze palmbomen zijn altijd direct uit voorraad leverbaar. Wanneer kom jij langs?

Openingstijden

Maandag:       09:00 - 17:00
Dinsdag:         09:00 - 17:00
Woensdag:     09:00 - 17:00
Donderdag:    09:00 - 17:00
Vrijdag:           09:00 - 17:00
Zaterdag:       10:00 - 16:00

Hengelo Pruisische Veldweg 220A
Ruim 9000m2 aan tuinplezier

Palmbomen kopen in Hengelo
Veel keuze en deskundig advies bij Tropic Trees

tropic

Palmboom kopen in Hengelo

Ben jij op zoek naar een prachtige palmboom om jouw tuin in Hengelo een tropische sfeer te geven? Dan ben je bij Tropic Trees aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige palmsoortten die perfect gedijen in het klimaat van Hengelo. Of je nu op zoek bent naar een dadelpalm of wagnerpalm, wij hebben voor ieder wat wils.

Palmbomen voegen een exotisch en sfeervol element toe aan je tuin. De palmbomen van Tropic Trees creëren een waar paradijselijk gevoel, waar je elke dag van kan genieten. Met de juiste verzorging kunnen palmbomen jarenlang meegaan!

Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees

Wij selecteren onze palm­bomen met de grootste zorg, zodat je altijd verzekerd bent van gezonde en sterke exemplaren. Bovendien bieden wij deskundig advies over de verzorging en de beste plek in je tuin voor je nieuwe aanwinst. Zo ben je gegarandeerd van een prachtige en wel­overwogen toevoeging aan je buitenruimte in Hengelo.

Bestel je palmboom eenvoudig online en laat hem bezorgen op jouw adres in Hengelo. Of kom langs bij Tropic Trees in Hengelo!

Twijfel niet langer en breng een vleugje tropische pracht naar je eigen tuin in Hengelo met een schitterende palmboom van Tropictrees. Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs in Hengelo!

Contact opnemen
review
review

We hebben een mooie Pon-Pon Olijfboom gekocht bij Tropictrees. We zijn er nog steeds erg blij met deze boom; maakt het net een Italiaanse binnentuin. 14/04/2022 - Hengelo

review
review

Vorige week de stoute schoenen aangetrokken en op pad gegaan om planten te halen voor in mijn nieuwe appartement. Bij Tropictrees werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg duidelijk uitleg. Uiteindelijk 3 mooie planten uitgezocht voor binnen. Ze staan inmiddels op hun plek en het is super geworden! 01/05/2022 - Hengelo

review
review

Wat een geweldige boom. We zijn correct geholpen en hebben een duidelijke voorlichting gekregen. De prijs was ook netjes en de levering was snel geregeld. De boom hebben ze ook bij ons geplaatst en alles is daarna netjes opgeruimd. Bedankt TropicTrees! 11/05/2022 - Borne

stars 4,53/5

Wat men zegt over Tropic Trees

Bekijk alle reviews