• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Palmboom Emmen

Tropictrees,
Palmboom kopen vlakbij
Emmen!

Ben jij van plan om een palmboom te kopen in Emmen? Doe dit bij Tropic Trees!
Tropic Trees heeft een ruim aanbod prachtige tropische palmbomen voor scherpe prijzen.

Openingstijden

Maandag:       09:00 - 17:00
Dinsdag:         09:00 - 17:00
Woensdag:     09:00 - 17:00
Donderdag:    09:00 - 17:00
Vrijdag:           09:00 - 17:00
Zaterdag:       10:00 - 16:00

Hengelo Pruisische Veldweg 220A
Ruim 9000m2 aan tuinplezier

Kom vanaf Emmen naar Tropic Trees
Ruim aanbod en gratis advies

tropic

Tropische Palmbomen kopen in Emmen

Op zoek naar een prachtige palmboom om je tuin in Emmen te verfraaien? Bij Tropic Trees ben je aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige palmsoorten die perfect passen bij jouw buitenruimte.

Tropic Trees biedt een ruime keuze aan palmsoorten, van de klassieke dadelpalm tot de indrukwekkende waaierpalm. Daarnaast garanderen we een vlotte levering aan jouw adres in Emmen, zodat je snel van je nieuwe aanwinst kunt genieten. En niet te vergeten, onze scherpe prijzen maken het mogelijk om een prachtige palmboom aan te schaffen zonder je budget te overschrijden.

Laat de tropen naar je toe komen met een palmboom van Tropic Trees!

Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees

Stel je voor: heerlijk ontspannen onder de schaduw van een majestueuze palmboom, terwijl je geniet van de rust en het groen om je heen. Met onze palmboomcollectie breng je een rustgevende en tropische sfeer, zo naar je buitenruimte in Emmen. Creëer een exotische ambiance in je tuin met een prachtige palm als eyecatcher.

Bij Tropic Trees staan onze medewerkers altijd voor je klaar om persoonlijk en deskundig advies te geven, bijvoorbeeld over het verzorgen en onderhouden van jouw nieuwe aanwinst! 

Kies vandaag nog voor een tropische palmboom van Tropic Trees en transformeer je buitenruimte in Emmen tot een oase van rust. Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs op onze locatie vlakbij Emmen!

Contact opnemen
review
review

We hebben een mooie Pon-Pon Olijfboom gekocht bij Tropictrees. We zijn er nog steeds erg blij met deze boom; maakt het net een Italiaanse binnentuin. 14/04/2022 - Hengelo

review
review

Vorige week de stoute schoenen aangetrokken en op pad gegaan om planten te halen voor in mijn nieuwe appartement. Bij Tropictrees werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg duidelijk uitleg. Uiteindelijk 3 mooie planten uitgezocht voor binnen. Ze staan inmiddels op hun plek en het is super geworden! 01/05/2022 - Hengelo

review
review

Wat een geweldige boom. We zijn correct geholpen en hebben een duidelijke voorlichting gekregen. De prijs was ook netjes en de levering was snel geregeld. De boom hebben ze ook bij ons geplaatst en alles is daarna netjes opgeruimd. Bedankt TropicTrees! 11/05/2022 - Borne

stars 4,53/5

Wat men zegt over Tropic Trees

Bekijk alle reviews