• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Olijfboom Leeuwarden

Tropictrees,
Olijfboom kopen in de
buurt van Leeuwarden!

Wil je olijfbomen kopen in de buurt van Leeuwarden? Kom langs bij Tropic Trees!
Tropic Trees biedt een ruim aanbod olijfbomen van hoge kwaliteit voor scherpe prijzen.

Openingstijden

Maandag:       09:00 - 17:00
Dinsdag:         09:00 - 17:00
Woensdag:     09:00 - 17:00
Donderdag:    09:00 - 17:00
Vrijdag:           09:00 - 17:00
Zaterdag:       10:00 - 16:00

Hengelo Pruisische Veldweg 220A
Ruim 9000m2 aan tuinplezier

Kom vanaf Leeuwarden naar Tropic Trees
Prachtige & Winterharde olijfbomen

tropic

Olijfboom kopen Leeuwarden

Op zoek naar een prachtige olijfboom voor jouw tuin in Leeuwarden? Overweeg dan om je olijfboom aan te schaffen bij olijfboomspecialist Tropic Trees! Onze olijfbomen zijn winterhard, waardoor ze perfect geschikt zijn voor het klimaat in Leeuwarden. Jouw nieuwe olijfboom van Tropic Trees straalt het hele jaar door.

Olijfbomen zijn zeer onderhoudsarm en kunnen gedijen in verschillende bodemsoorten. Daarmee zjin onze olijfbomen geschikt voor zowel de ervaren als onervaren tuinier! 

Bij Tropic Trees vindt je een breed aanbod aan olijfbomen, in verschillende groottes, leeftijden en vormen. Tropic Trees heeft grote olijfbomen om lekker koele schaduw te bieden in jouw buitenruimte, maar Tropic Trees heeft ook kleine olijfbomen ter decoratie voor jouw balkon in Leeuwarden. 

Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees

Wij vinden het belangrijk dat jij een olijfboom vindt die perfect past bij jouw wensen en omstandigheden. Daarom helpt ons vriendelijke team jou graag bij het kiezen van jouw nieuwe olijfboom. Ook bieden we gratis advies over het verzorgen en onderhouden van olijfbomen, zodat jouw nieuwe olijfboom jarenlang prachtig blijft!

Ben jij klaar om jouw buitenruimte in Leeuwarden om te toveren tot mediterraan paradijs met een prachtige olijfboom van Tropic Trees? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op, of kom langs op locatie in de buurt van Leeuwarden!

Contact opnemen
review
review

We hebben een mooie Pon-Pon Olijfboom gekocht bij Tropictrees. We zijn er nog steeds erg blij met deze boom; maakt het net een Italiaanse binnentuin. 14/04/2022 - Hengelo

review
review

Vorige week de stoute schoenen aangetrokken en op pad gegaan om planten te halen voor in mijn nieuwe appartement. Bij Tropictrees werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg duidelijk uitleg. Uiteindelijk 3 mooie planten uitgezocht voor binnen. Ze staan inmiddels op hun plek en het is super geworden! 01/05/2022 - Hengelo

review
review

Wat een geweldige boom. We zijn correct geholpen en hebben een duidelijke voorlichting gekregen. De prijs was ook netjes en de levering was snel geregeld. De boom hebben ze ook bij ons geplaatst en alles is daarna netjes opgeruimd. Bedankt TropicTrees! 11/05/2022 - Borne

stars 4,53/5

Wat men zegt over Tropic Trees

Bekijk alle reviews