• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Olijfboom De Westereen

Tropictrees,
Olijfboom kopen in de
buurt van De Westereen!

Wil je olijfbomen kopen in de buurt van De Westereen? Doe dit bij olijfboomspecialist Tropic Trees!
Wij hebben een ruim aanbod met prachtige en winterharde olijfbomen. Scherp geprijsd en gratis advies!

Openingstijden

Maandag:       09:00 - 17:00
Dinsdag:         09:00 - 17:00
Woensdag:     09:00 - 17:00
Donderdag:    09:00 - 17:00
Vrijdag:           09:00 - 17:00
Zaterdag:       10:00 - 16:00

Hengelo Pruisische Veldweg 220A
Ruim 9000m2 aan tuinplezier

Kom vanaf De Westereen naar Tropic Trees
Scherpe Prijzen & Gratis Deskundig Advies

tropic

Olijfboom kopen De Westereen

Op zoek naar een prachtige olijfboom om je tuin in De Westereen te verfraaien? Bij Tropictrees ben je aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment van winterharde olijfbomen die jouw buitenruimte een vleugje mediterrane sfeer geven.

Bij Tropic Trees vindt je een breed assortiment olijfbomen. We bieden een ruim aanbod olijfbomen met diverse groottes, leeftijden en vormen. Zodat jij altijd de perfecte olijfboom kan vinden die voldoet aan jouw wensen en behoeften. En laten we niet vergeten dat we scherpe prijzen hanteren en een ruim aanbod hebben, zodat er altijd een olijfboom is die past binnen jouw budget en smaak.

Onze olijfbomen zijn winterhard. Dit betekent dat jouw nieuwe olijfboom het hele jaar door kan stralen in jouw achtertuin of balkon in De Westereen! 

Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees
Tropic Trees

Olijfbomen zijn zeer onderhoudsarm en overleven het in verschillende bodemsoorten, hierdoor zijn olijfbomen perfect voor zowel de ervaren tuinier als de beginnende tuinier! Bij Tropic Trees kan je rekenen op gratis advies over het onderhoud en het verzorgen van jouw nieuwe olijfboom, zodat deze jarenlang prachtig en sterk blijft. 

Dus, zie jij jezelf al genieten van de rustgevende mediterrane sfeer die jouw nieuwe olijfboom geeft aan je tuin in De Westereen? Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact op met Tropic Trees of kom langs op onze locatie in de buurt van De Westereen!

Contact opnemen
review
review

We hebben een mooie Pon-Pon Olijfboom gekocht bij Tropictrees. We zijn er nog steeds erg blij met deze boom; maakt het net een Italiaanse binnentuin. 14/04/2022 - Hengelo

review
review

Vorige week de stoute schoenen aangetrokken en op pad gegaan om planten te halen voor in mijn nieuwe appartement. Bij Tropictrees werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg duidelijk uitleg. Uiteindelijk 3 mooie planten uitgezocht voor binnen. Ze staan inmiddels op hun plek en het is super geworden! 01/05/2022 - Hengelo

review
review

Wat een geweldige boom. We zijn correct geholpen en hebben een duidelijke voorlichting gekregen. De prijs was ook netjes en de levering was snel geregeld. De boom hebben ze ook bij ons geplaatst en alles is daarna netjes opgeruimd. Bedankt TropicTrees! 11/05/2022 - Borne

stars 4,53/5

Wat men zegt over Tropic Trees

Bekijk alle reviews