• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Palmboom Yucca Gloriosa - ca. 100 cm
Yucca Gloriosa ca. 100 cm

Yucca Gloriosa ca. 100 cm

De Yucca Gloriosa is een zeer imposante plant met grote zwaardvormige bladeren. Deze Yucca geeft meteen een erg leuke sfeer.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
Voeding - 250g
Voeding - 250g
€ 7,50
99,-
Vaste lage prijs
Of 33,00 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Verzendkosten Gratis verzending
Trusted Shops
Productomschrijving

Ben je op zoek naar een bijzondere palm? De Yucca Gloriosa staat ook wel bekend als de palmlelie. Deze palmboom is oorspronkelijk afkomstig uit het Zuid-Oosten van de Verenigde staten. Het is een langzaam groeiende palm met lange zwaardvormige bladeren. De Yucca Gloriosa geeft bij de bloei een prachtige grote witte bloem.

Winterhard
De Yucca Gloriosa is een winterharde Palm die temperaturen kan verdragen tot -16. Deze palmboom moet bij strenge vorst tijdig afgedekt worden met een winterhoes.

Standplaats Yucca Gloriosa
De Yucca Gloriosa is een plant die van warmte houdt. Deze palmboom kan het beste in de volle zon gezet worden en houdt van een beschutte plek met goede doorlaatbare grond.

Onderhoud Yucca Gloriosa
De Yucca Gloriosa is een onderhoudsvriendelijke palmboom die weinig onderhoud nodig heeft. Bij deze palmboom groeien de nieuwe bladeren uit de kruin en de stam groeit langzaam. De onderste bladeren kunnen weggeknipt worden als ze niet meer mooi zijn.

Waterbehoefte
De Yucca Gloriosa heeft niet heel veel water nodig. De waterbehoefte is natuurlijk wel afhankelijk de grote van de boom en het weer. In de zomer moet deze Yucca welk regelmatig water hebben, maar niet teveel. In de wintermaanden moet je wachten tot de grond droog aanvoelt, dan kun je de yucca weer wat water geven. Door je vinger in de aarde te steken krijg je een goed beeld of de Yucca water nodig heeft.

Snoeien
Bij de Yucca Gloriosa hoeven alleen de onderste bladeren weggeknipt te worden die bruin of niet meer mooi zijn. Deze bladeren kun je het beste wegknippen in het voorjaar of in de zomer.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de palmboom en zorgt voor mooie groene bladeren. De palmboom heeft alleen voeding nodig van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Alles wat je wil weten
Vruchten
Nee
Hoogte
50-100 cm
Geschikt voor binnen
Nee
Onderhoud
Weinig
Bloeiperiode
Zomer
Winterhard
Ja
Potmaat
30cm
Giftig
Nee
Bloemen
Ja
Winterhard tot °C
tot °C-16
Eetbaar
Nee
Standplaats
Volle zon
Waterbehoefte
Weinig
Snoeien
Voorjaar
Groenblijvend
Ja
Gewicht
20kg
Yucca Gloriosa - ca. 100 cm
99,- Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen