• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Overige Toscaanse Jasmijn - ca. 180cm
Toscaanse Jasmijn ca. 180cm

Deze Toscaanse Jasmijn ook wel bekend als de Trachelospermum Jasminoides heeft een totale hoogte van ca. 160-180 cm inclusief pot.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
Voeding - 250g
Voeding - 250g
€ 7,50
30,95
Vaste lage prijs
Of 10,32 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Verzendkosten Gratis verzending
Levertijd 1 - 3 werkdagen
Trusted Shops
Productomschrijving

Ben je op zoek naar een bloeiende klimplant met een heerlijke geur? De Toscaanse Jasmijn staat ook wel bekend als Trachelospermum Jasminoides of de Sterjasmijn. Deze groenblijvende klimplant geeft vanaf het voorjaar mooie witte bloemen die heerlijk ruiken. In de winter verkleuren de bladeren wel iets, maar de schutting, muur of overkapping blijft het gehele jaar door mooi bedekt.

Winterhard
De Toscaanse Jasmijn is winterhard in de volle grond tot -16. In de winter kan het prima buiten blijven staan. Bij een zeer strenge winter is het verstandig om de Jasmijn af te dekken.

Standplaats Toscaanse Jasmijn
De Toscaanse Jasmijn kan op veel verschillende plaatsen in de tuin gezet worden. De Jasmijn kan de volle zon goed verdragen, maar doet het ook erg goed in halfschaduw.

Onderhoud Toscaanse Jasmijn
De Jasmijn heeft niet veel onderhoud nodig. Het is alleen belangrijk om de Jasmijn wel voldoende water te geven en niet te laten uitdrogen.

Waterbehoefte
Een Toscaanse Jasmijn heeft een gemiddelde waterbehoefte. Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig blijft en dat hij niet uitdroogt. Door regelmatig je vinger goed in de aarde steken merk je snel of de boom te droog of te nat staat.

Snoeien
De Toscaanse Jasmijn hoeft in principe niet gesnoeid te worden. Als je de Toscaanse Jasmijn wel wilt snoeien, dan moet dit in het voorjaar. Snoei hem terug naar de gewenste hoogte.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de Toscaanse Jasmijn en geeft een mooie kleur aan het blad. De Jasmijn heeft alleen voeding nodig in het groeiseizoen van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Alles wat je wil weten
Waterbehoefte
Gemiddeld
Snoeien
Voorjaar
Vruchten
Nee
Winterhard
Ja
Geschikt voor binnen
Nee
Onderhoud
Gemiddeld
Bloeiperiode
Zomer
Winterhard tot °C
tot °C-16
Potmaat
20 cm
Giftig
Licht giftig
Standplaats
Half Schaduw
Bloemen
Ja
Voeding
Ja
Eetbaar
Nee
Hoogte
150-200 cm
Groenblijvend
Ja
Gewicht
5 kg
Toscaanse Jasmijn - ca. 180cm
30,95 Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen