• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Overige Polygala Myrtifolia - ca. 80 cm
Polygala Myrtifolia ca. 80 cm

Polygala Myrtifolia 'Bibi Pink' is een elegante struik met een lange bloeiperiode, meestal van April tot en met Oktober. Deze snelgroeiende plant voegt kleur en schoonheid toe aan elke tuin.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
39,95
Vaste lage prijs
Of 13,32 in 3 termijnen 0% rente
Verzendkosten Gratis verzending
Levertijd 1-3 werkdagen
Trusted Shops
Productomschrijving

Overweeg je om een Polygala Myrtifolia 'Bibi Pink' aan je tuin toe te voegen? Deze Mirtebladige Vleugeltjesbloem staat bekend om zijn elegante uiterlijk en lange bloeiperiode, meestal van april tot oktober. Het is een snelgroeiende struik die prachtige bloemen met een heerlijke geur produceert. Met zijn weelderige groei en aantrekkelijke bladeren voegt deze plant een vleugje kleur en schoonheid toe aan elke buitenruimte.

Afmetingen:

Hoogte inclusief pot: ongeveer 100 cm
Hoogte exclusief pot: ongeveer 70 cm
Pot hoogte: ongeveer 30 cm
Pot diameter: 26 cm

Kenmerken:

Standplaats: Polygala Myrtifolia gedijt het beste op zonnige tot halfschaduwrijke locaties. Het is ideaal om hem te planten op een plek waar hij voldoende zonlicht krijgt, maar ook enige bescherming geniet tegen de heetste middagzon.

Winterhardheid: Polygala Myrtifolia is niet volledig winterhard en moet tijdens koude periodes beschermd worden. Het wordt aanbevolen om hem tijdens strenge vorst op een beschutte plaats te zetten om schade te voorkomen.

Onderhoud:
Water geven: Houd de grond gelijkmatig vochtig, vooral tijdens drogere periodes. Regelmatig water geven is essentieel voor gezonde groei en bloei.

Snoeien: Om de struik gezond en goed gevormd te houden, wordt jaarlijks snoeien aanbevolen. Dit kan het beste gebeuren tussen november en maart, waarbij dode of beschadigde takken worden verwijderd.


Kwaliteitsgarantie: Tropictrees selecteert zijn planten rechtstreeks bij de kweker, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Als natuurlijk product kunnen er lichte variaties zijn ten opzichte van de foto's. Tropictrees is geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nummer 91500.

Alles wat je wil weten
Vruchten
Nee
Winterhard
Geschikt voor binnen
Nee
Onderhoud
Gemiddeld
Bloeiperiode
Voorjaar
Winterhard tot °C
tot °C 0
Potmaat
26 cm
Giftig
Ja
Standplaats
Volle zon
Bloemen
Ja
Voeding
Ja
Eetbaar
Nee
Hoogte
50-100 cm
Waterbehoefte
Gemiddeld
Snoeien
Voorjaar
Groenblijvend
Ja
Gewicht
9.9 kg
Polygala Myrtifolia - ca. 80 cm
39,95 Prijs per stuk