• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Overige Perzische Slaapboom - Albizia Summer Chocolate
Perzische Slaapboom Albizia Summer Chocolate

Perzische Slaapboom Albizia Summer Chocolate

De Albizia Summer Chocolate, ook wel bekend als de Chocoladeboom, is een opvallende boomsoort die bekend staat om zijn prachtige donkerpaarse bladeren en exotische uitstraling.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
79,95
Vaste lage prijs
Of 26,65 in 3 termijnen 0% rente
Verzendkosten Gratis verzending
Trusted Shops
Productomschrijving

De Albizia Summer Chocolate is een aantrekkelijke en opvallende boomsoort die tuinen veel sfeer geeft met zijn mooie vorm. Deze prachtige boom staat bekend om zijn elegante bladeren en opvallende bloemen, die een spectaculaire aanvulling geven. De Albizia Summer Chocolate behoort tot de Albizia-familie, een geslacht van bomen en struiken die voornamelijk voorkomen in tropische en subtropische regio's over de hele wereld.

Winterhard
De Albizia is in de volle grond winterhard tot -16 en in bak tot -10. De Albizia kun je zonder problemen in de winter buiten laten staan. Bij zeer strenge vorst  kan de Albizia afgedekt worden met een winterhoes.

Standplaats Albizia
De beste standplaats voor de Albizia is een plek in de zon. Ze hebben ook een voorkeur voor een goed gedraineerde, voedselrijke grond en vereisen voldoende water.

Onderhoud Albizia
Een Albizia heeft weinig onderhoud nodig. De takken groeien continu en kunnen in het voorjaar gesnoeid worden. 

Waterbehoefte
Het is belangrijk dat de Albizia niet uitdroogt. Op de warme dagen kan de Albizia elke dag wel wat water gebruiken. Een teken van te weinig water is dat het blad begint te krullen, dit blad zal uiteindelijk ook afvallen. Door regelmatig je vinger in de aarde te steken krijg je een goede indruk of de Albizia te droog of te nat is.

Snoeien
De Albizia kan ik het voorjaar gesnoeid worden. De boom hoeft in principe niet gesnoeid te worden, maar kan wel als die te groot wordt.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei. De voeding kun je gebruiken in de periode van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Alles wat je wil weten
Giftig
Nee
Standplaats
Volle zon
Waterbehoefte
Gemiddeld
Voeding
Ja
Vruchten
Nee
Hoogte
150-200 cm
Geschikt voor binnen
Nee
Snoeien
Voorjaar
Bloeiperiode
Zomer
Winterhard
Ja
Potmaat
26 cm
Onderhoud
Weinig
Bloemen
Ja
Winterhard tot °C
tot °C-16
Groenblijvend
Nee
Gewicht
10 kg
Perzische Slaapboom - Albizia Summer Chocolate
79,95 Prijs per stuk