• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Overige Paradijsvogelbloem - Strelitzia Reginae - hoogte 200 - 250 cm
Paradijsvogelbloem Strelitzia Reginae

Paradijsvogelbloem Strelitzia Reginae

Deze Paradijsvogelbloem ook wel bekend als de Strelitzia Reginae heeft een totale hoogte van ca. 200-250 cm inclusief pot.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
Voeding
Voeding
€ 7,50
269,-
Vaste lage prijs
Of 89,67 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Toeslag 39,95
Levertijd 1 - 3 werkdagen
Trusted Shops
Productomschrijving

Ben je op zoek naar een Strelitzia Reginae voor in huis? De Strelitzia Reginae staat ook wel bekend als de Paradijsvogelbloem. Deze groene kamerplant geeft een kleurrijke bloem die op een paradijsvogel lijkt. De bloem kan wel een jaar blijven zitten! De Strelitzia is een leuke kamerplant die meteen sfeer geeft.  

Winterhard
De Strelitzia Reginae is niet winterhard en is een echte kamerplant. Het is wel mogelijk om de Strelitzia Reginae vanaf het voorjaar t/m het najaar buiten neer te zetten.

Standplaats Strelitzia Reginae
De Strelitzia Reginae moet op een lichte plek neergezet worden, maar moet geen direct zonlicht krijgen. De beste standplaats is een paar meter van het raam af.

Onderhoud Strelitzia Reginae
De Strelitzia Reginae heeft weinig onderhoud nodig. Het is alleen belangrijk om te zorgen dat de plant niet helemaal uitdroogt.

Waterbehoefte
De Strelitzia Reginae heeft een gemiddelde waterbehoefte. Het is belangrijk om de plant niet te laten uitdrogen. Door regelmatig je vinger goed in de aarde steken merk je snel of de boom te droog of te nat staat.

Snoeien
De Strelitzia Reginae hoeft in zijn algeheel niet gesnoeid te worden. De dode stengels kunnen weggeknipt worden. Laat bij het afknippen altijd een paar cm zitten.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de Strelitzia Reginae en geeft een mooie kleur aan het blad. De Strelitzia Reginae heeft alleen voeding nodig in het groeiseizoen van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Alles wat je wil weten
Giftig
Licht giftig
Standplaats
Volle zon
Geschikt voor binnen
Ja
Voeding
Ja
Bloeiperiode
Voorjaar
Hoogte
150-200 cm
Potmaat
60 cm60 cm
Snoeien
Voorjaar
Bloemen
Ja
Winterhard
Nee
Onderhoud
Gemiddeld
Waterbehoefte
Gemiddeld
Winterhard tot °C
tot °C 0
Groenblijvend
Ja
Gewicht
100 kg
Paradijsvogelbloem - Strelitzia Reginae - hoogte 200 - 250 cm
269,- Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen