• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
Home Palmboom Palmboom - Yucca Filifera
Palmboom Yucca Filifera

Palmboom Yucca Filifera

Deze Palmboom, ook wel bekend als de Yucca Filifera heeft een stamhoogte van 90-100 cm en een totale hoogte van ca. 250 cm inclusief pot.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
Voeding
Voeding
€ 7,50
799,-
Vaste lage prijs
Of 266,33 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Toeslag 29,95
Levertijd Vandaag besteld, morgen verstuurd
Trusted Shops

Wil je de boom zelf uitkiezen? Whatsapp ons en wij zullen een aantal foto’s van verschillende bomen sturen. 0619245428

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een unieke palmboom die steeds populairder wordt? Deze plant is gemakkelijk te herkennen aan zijn dunne, blauwgroene bladeren die op stelen groeien en aan de uiteinden vertakken in fijne draden. De Yucca Filifera kan tot wel 3 meter hoog worden en bloeit in de zomer met witte, geurende bloemen.

Winterhard
De Yucca Filifera is een winterharde Palm die temperaturen kan verdragen tot -8. Deze palmboom moet bij strenge vorst tijdig afgedekt worden met een winterhoes of op een beschutte plek gezet worden.

Standplaats Yucca Filifera
De Yucca Filifera is een plant die van warmte houdt. Deze palmboom kan het beste in de volle zon gezet worden en houdt van een beschutte plek met goede doorlaatbare grond.

Onderhoud Yucca Filifera
De Yucca Filifera is een onderhoudsvriendelijke palmboom die weinig onderhoud nodig heeft. Bij deze palmboom groeien de nieuwe bladeren uit de kruin en de stam groeit langzaam.

Waterbehoefte
De Yucca Filifera heeft niet heel veel water nodig. De waterbehoefte is natuurlijk wel afhankelijk de grote van de boom en het weer. In de zomer moet deze Yucca welk regelmatig water hebben, maar niet teveel. In de wintermaanden moet je wachten tot de grond droog aanvoelt, dan kun je de yucca weer wat water geven.

Snoeien
Bij de Yucca Filifera hoeven alleen de onderste bladeren weggeknipt te worden die bruin of niet meer mooi zijn. Deze bladeren kun je het beste wegknippen in het voorjaar of in de zomer.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de palmboom en zorgt voor mooie groene bladeren. De palmboom heeft alleen voeding nodig van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Alles wat je wil weten
Hoogte
250-300 cm
Stamhoogte
100 cm
Winterhard tot °C
tot °C-8
Standplaats
Half Schaduw
Groenblijvend
Ja
Bloemen
Nee
Bloeiperiode
Voorjaar
Waterbehoefte
Weinig
Vruchten
Nee
Eetbaar
Nee
Voeding
Ja
Gewicht
100 kg
Potmaat
40 cm
Giftig
Nee
Geschikt voor binnen
Nee
Onderhoud
Weinig
Snoeien
Gehele jaar
Palmboom - Yucca Filifera
799,- Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen