• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Overige Osmanthus Aquifolium - Schijnhulst
Osmanthus Aquifolium Schijnhulst

Ben jij op zoek naar een unieke boom die meteen veel sfeer geeft? De Osmanthus Aquifolium is uitermate geschikt voor het Nederlandse klimaat en geeft meteen een leuke sfeer aan de tuin.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
Voeding - 250g
Voeding - 250g
€ 7,50
1.799,-
Vaste lage prijs
Of 599,67 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Toeslag 39,95
Levertijd 1-3 werkdagen
Trusted Shops

Wil je de boom zelf uitkiezen? Whatsapp ons en wij zullen een aantal foto’s van verschillende bomen sturen. 0616158810

Productomschrijving

Osmanthus Aquifolium, ook wel bekend als de Hulstbladige Osmanthus, is een prachtige groenblijvende struik die bekendstaat om zijn opvallende bladeren en geurige bloemen. Deze plant behoort tot de olijffamilie en is oorspronkelijk afkomstig uit Oost-Azië, met name China en Japan. Met deze Osmanthus Aquifolium haal je echt iets unieks voor in je tuin.

Winterhard
De Osmanthus is winterhard in de volle grond tot -16°C en in pot tot -10°C. De Osmanthus Aquifolium kun je zonder problemen in de winter buiten laten staan. Bij extreme temperaturen kan de Osmanthus beschermd worden tegen de kou.

Standplaats Osmanthus Aquifolium
Osmanthus Aquifolium is een makkelijke plant en doet het erg goed in de volle zon of half-schaduw. De Osmanthus moet niet op een drassige plek geplaatst worden. Het is wel een echte buitenplant en is daarom niet geschikt voor binnen.

Onderhoud
De Osmanthus Aquifolium heeft weinig onderhoud nodig en is een ideale tuinplant. De Osmanthus groeit niet snel, maar kan uiteindelijk wel een mooie grote struik worden.

Waterbehoefte
Het is belangrijk dat de Osmanthus niet uitdroogt. Op warme dagen kan de Osmanthus elke dag wel wat water gebruiken. Een teken van te weinig water is dat het blad begint te krullen. Door regelmatig je vinger in de aarde te steken, krijg je een goede indruk of de Osmanthus te droog of te nat is.

Snoeien
Snoeien is niet noodzakelijk bij de Osmanthus. Je kunt hem wel snoeien als hij te groot wordt, ook is het verstandig om eventuele dode takken uit de struik te verwijderen.

Voeding Extra voeding bevordert de groei van de Osmanthus en geeft een mooie kleur aan het blad. De Osmanthus heeft alleen voeding nodig in het groeiseizoen van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500.

Alles wat je wil weten
Giftig
Nee
Standplaats
Half Schaduw
Waterbehoefte
Gemiddeld
Voeding
Ja
Vruchten
Nee
Hoogte
400-500 cm
Geschikt voor binnen
Nee
Snoeien
Voorjaar
Bloeiperiode
Najaar
Winterhard
Ja
Potmaat
85 cm
Onderhoud
Weinig
Bloemen
Ja
Winterhard tot °C
tot °C-16
Groenblijvend
Ja
Gewicht
350 kg
Osmanthus Aquifolium - Schijnhulst
1.799,- Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen