• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Overige Mandevilla - Roze 70cm
Mandevilla Roze 70cm

Mandevilla Roze 70cm

De Mandevilla is een populaire bloeier in elke tuin. De Mandevilla werd ook altijd de Dipladenia genoemd. Deze bloeier staat tot de eerste vorst in bloei.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Toeslag 9,95
Levertijd 1-3 werkdagen
Trusted Shops
Productomschrijving

Ben je op zoek naar een plant die veel kleur aan je tuin geeft? De Mandevilla, ook wel bekend als dipladenia, heeft een lange bloeiperiode met prachtige bloemen. De Mandevilla bloeit van het voorjaar tot laat in de herfst.

Winterhard
De Mandevilla is niet winterhard. De plant kan goed in potten of in de volle grond worden gezet, maar moet bij de eerste tekenen van vorst naar binnen worden gehaald. Bij een strenge winter moet de Mandevilla op een vorstvrije plek worden gezet om te overwinteren. In de lente kan de plant weer naar buiten worden gebracht.

Standplaats Mandevilla
Een Mandevilla houdt van een zonnige plek in de tuin, maar kan ook halfschaduw verdragen. Ze hebben een voorkeur voor goed doorlatende, voedselrijke grond en vereisen voldoende water.

Onderhoud Mandevilla
De Mandevilla heeft weinig onderhoud nodig. Het belangrijkste is dat de plant niet uitdroogt en voldoende licht krijgt.

Waterbehoefte
De Mandevilla heeft een gemiddelde waterbehoefte. Hoe vaak de plant water moet hebben, hangt af van het weer en de standplaats. Door regelmatig je vinger in de aarde te steken, kun je bepalen of de grond nog vochtig genoeg is. De grond moet licht vochtig blijven, maar mag niet te nat worden.

Snoeien
De Mandevilla kan in het vroege voorjaar worden gesnoeid om de plant compact en in vorm te houden. Snoei de plant terug tot ongeveer 30 cm boven de grond.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei. De voeding kun je gebruiken in de periode van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct, waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Alles wat je wil weten
Geschikt voor binnen
Nee
Onderhoud
Gemiddeld
Bloeiperiode
Zomer
Winterhard tot °C
tot °C 0
Potmaat
26 cm
Giftig
Licht giftig
Standplaats
Half Schaduw
Bloemen
Ja
Voeding
Ja
Eetbaar
Nee
Hoogte
50-100 cm
Waterbehoefte
Gemiddeld
Snoeien
Voorjaar
Vruchten
Nee
Winterhard
Nee
Groenblijvend
Ja
Gewicht
3.3 kg
Mandevilla - Roze 70cm
14,95 Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen