• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Overige Laurier - laurus nobilis - ca. 150cm
Laurier laurus nobilis

Laurier laurus nobilis

Deze Laurier in struikvorm ook wel bekend als de Laurus Nobilis heeft een totale hoogte van ca. 100 cm inclusief pot.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
Voeding - 250g
Voeding - 250g
€ 7,50
34,95
Vaste lage prijs
Of 11,65 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Verzendkosten Gratis verzending
Trusted Shops
Productomschrijving

Ben je op zoek naar een Laurier die ook in de keuken gebruikt kan worden? De Laurus Nobilis is de “echte” Laurier en komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten. Deze groenblijvende Laurier is een ideale smaakmaker voor op het terras en in de keuken. De laurier geeft een wat kruidige smaak aan het eten.

Winterhard
De Laurus Nobilis doet het erg goed in ons klimaat en is winterhard tot -8. Bij strenge vorst moet de Laurus Nobilis tijdig beschermt worden of weggezet worden.

Standplaats Laurus Nobilis
De Laurus Nobilis houdt van een zonnige en beschutte plek in de tuin. Als de struik in de ochtend schaduw heeft is dit geen probleem.

Onderhoud Laurus Nobilis
De Laurus Nobilis heeft weinig onderhoud nodig. Het is alleen belangrijk om te zorgen dat de struik niet helemaal uitdroogt.

Waterbehoefte
De Laurus Nobilis heeft een gemiddelde waterbehoefte. Het is belangrijk om de struik niet te laten uitdrogen. Door regelmatig je vinger goed in de aarde steken merk je snel of de boom te droog of te nat staat.

Snoeien
De Laurus Nobilis hoeft eigenlijk niet gesnoeid te worden. Als je hem toch meer in model wilt snoeien kun je dit het beste in het voorjaar doen.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de Laurus Nobilis en geeft een mooie kleur aan het blad. De Laurus Nobilis heeft alleen voeding nodig in het groeiseizoen van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Alles wat je wil weten
Hoogte
100-150 cm
Winterhard
Ja
Winterhard tot °C
tot °C-8
Standplaats
Volle zon
Laurier - laurus nobilis - ca. 150cm
34,95 Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen