• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
Home Overige Bomen & Planten Lagerstroemia Indica - hoogte 350 cm

Lagerstroemia Indica hoogte 350 cm

Lagerstroemia Indica hoogte 350 cm

Deze Lagerstroemia Indica heeft een stamomvang van 12-14 cm en een totale hoogte van ca. 350 cm inclusief pot.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
279,95
Prijs per stuk
Toeslag 29,95
Levertijd 1 - 3 werkdagen
Trusted Shops

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een bijzondere exotische boom voor in de tuin? De Lagerstroemia Indica staat ook wel bekend als de Indische Sering, dit komt door de prachtige bloemen die aan de Lagerstroemia Indica komen. Deze roze bloemen bloeien in een soort pluim. Deze boom is tevens zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat.

Winterhard
De Lagerstroemia Indica is winterhard, tot -8. Het is een ideale boom voor in het Nederlandse klimaat. Bij een strenge winter moet de boom wel tijdig beschermt worden tegen vorst.

Standplaats Lagerstroemia Indica
De Lagerstroemia Indica houdt van een zonnige plek in de tuin. Als de Lampepoetser in de ochtend schaduw heeft is dit geen probleem.

Onderhoud Lagerstroemia Indica
De Lagerstroemia Indica heeft weinig onderhoud nodig. Het is alleen belangrijk om te zorgen dat de boom niet helemaal uitdroogt.

Waterbehoefte
De Lagerstroemia Indica heeft een gemiddelde waterbehoefte. Het is belangrijk om de boom niet te laten uitdrogen. Door regelmatig je vinger goed in de aarde steken merk je snel of de boom te droog of te nat staat.

Snoeien
De Lagerstroemia Indica hoeft eigenlijk niet gesnoeid te worden. Als je hem toch meer in model wilt snoeien kun je dit het beste doen aan het eind van de winter.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de Lagerstroemia Indica en geeft een mooie kleur aan het blad. De Lagerstroemia Indica heeft alleen voeding nodig in het groeiseizoen van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Lagerstroemia Indica - hoogte 350 cm
279,95 Prijs per stuk
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies