• Gratis verzonden en snel in huis!
  • Dé specialist op gebied van tropische bomen
  • Ruim 15 jaar ervaring
NL NL
Home Overige Bougainvillea - piramide - roze
Bougainvillea piramide

Bougainvillea piramide

Bougainvillea piramide met roze bloemen, hoogte ca. 125 cm incl. pot.

  • Gratis verzonden en snel in huis
  • Onafhankelijke kopersbescherming
  • 15 jaar ervaring en eigen import
Maak je bestelling compleet
Voeding - 250g
Voeding - 250g
€ 7,50
39,95
Vaste lage prijs
Of 13,32 in 3 termijnen 0% rente
Bestellen
Verzendkosten Gratis verzending
Trusted Shops
Productomschrijving

Wil jij een mediterrane sfeer in je tuin creëren? De Bougainvillea komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en doet het steeds beter in ons klimaat. Deze Bougainvillea groeit en bloeit erg uitbundig. Deze plant moet op een zonnige plek geplaats worden en bloeit erg lang, namelijk: juni - t/m september. Het leuke van deze plant is dat de felle kleuren niet van de bloemen komen, maar van de schutbladeren. Hoe meer licht en zon, hoe feller de kleur! 

Winterhard
De Bougainvillea is niet winterhard en kan in ons klimaat alleen als kuipplant gehouden worden. Deze plant moet vorstvrij overwinteren, het liefst op een lichte plek.

Standplaats Bougainvillea
De Bougainvillea houdt van een zonnige en beschutte plek. Als de plant in de ochtend wat schaduw heeft is dit ook geen probleem, maar hoe warmer hoe beter.

Onderhoud Bougainvillea
De Bougainvillea heeft weinig onderhoud nodig. Het is alleen belangrijk om te zorgen dat de plant niet helemaal uitdroogt.

Waterbehoefte
De Bougainvillea heeft een gemiddelde waterbehoefte. Het is belangrijk om de plant niet te laten uitdrogen. Door regelmatig je vinger goed in de aarde steken merk je snel of de boom te droog of te nat staat.

Snoeien
De Bougainvillea kun je het beste snoeien na de bloeiperiode. De lange uitlopers kunnen voor de helft teruggesnoeid worden. De Bougainvillea kun je eventueel ook in het voorjaar snoeien voordat het “groeiseizoen” begint.

Voeding
Extra voeding bevordert de groei van de Bougainvillea en geeft een mooie kleur aan het blad. De Bougainvillea heeft alleen voeding nodig in het groeiseizoen van maart t/m oktober. Wij adviseren om deze voeding te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie
Tropictrees selecteert zijn planten zelf bij de kweker. Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid staan bij ons centraal. Het blijft een natuurproduct waardoor het altijd iets kan afwijken van de foto’s. Wij zijn geregistreerd bij NAK Tuinbouw onder nr. 91500

Alles wat je wil weten
Eetbaar
Nee
Hoogte
100-150 cm
Waterbehoefte
Gemiddeld
Snoeien
Voorjaar
Vruchten
Nee
Winterhard
Nee
Geschikt voor binnen
Nee
Onderhoud
Gemiddeld
Bloeiperiode
Zomer
Winterhard tot °C
tot °C 0
Potmaat
33 cm
Giftig
Nee
Standplaats
Volle zon
Bloemen
Ja
Voeding
Ja
Groenblijvend
Ja
Gewicht
10 kg
Bougainvillea - piramide - roze
39,95 Prijs per stuk
Bestellen
Bestellen