Yucca (Yucca elephantipes)

Mooie vertakte Yucca. Zeer makkelijk in onderhoud.

Verzendkosten

€ 9,50 

€ 52,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen
De Yucca staat in Nederland ook wel bekend als de Palmlelie. Waarom? Goede vraag, de Yucca is namelijk niet eens familie van de ‘echte palmen’. Wel is hij familie van andere zogenaamde ‘succulenten’, zoals de Dracaena, Beaucarnea en Cordyline. Deze stoere

Potgrootte: 27
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 100
Specificaties: Palmlelie; Yucca elephantipes; Pot 27cm; Hoogte incl. pot 130cm; Lichte tot zonnige plek
Verzorgingstips: Geef weinig water. De grond mag indrogen tussen het watergeven door. In de herfst en winter is de plant in rust: geef dan geen voeding! De onderste bladeren zullen na een tijdje verkleuren. Deze kun je zonder problemen van de plant naar beneden aftrekken. Een Yucca is de woestijn gewend. Zet hem dus op een lichte tot zonnige plek.
Over de teler: Stap bij de kassen van kwekerij Fachjan in Honselsersdijk binnen en je zou zomaar kunnen denken dat je in de jungle staat. De kassen staan vol met tropische en subtropische planten. Van klein tot zéér groot. Fachjan levert het groen voor vele architecten en landscapers . . en ook voor u in huis. Fachjan staat onder leiding van Paul, de derde generatie, en is al die tijd al gespecialiseerd in grote tropische en subtropische planten.