Vingersboom in ® ELHO b.for soft sierpot (Schefflera Gold Capella)

Mooie grote plant, makkelijk te verzorgen. Kan goed tegen droogte en kan tegen veel licht! Met Fair Flora label: eerlijk en duurzaam.

Verzendkosten

€ 9,50 

€ 65,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen
De Schefflera wordt ook wel vingersboom genoemd, door de karakteristieke vorm van de bladeren. De De Gold Capella heeft donkere bladeren met “gouden” accenten. De plant ziet er wat meer uit als een boom, met duidelijk zichtbare stammen en een kruin. Het is geen heel moeilijke plant om te verzorgen: zorg voor een lichte plek en geef af en toe wat water. Deze plant groeit in een pot van 27cm diameter. Een Schefflera is makkelijk te verzorgen, doordat hij niet continu in vochtige aarde hoeft te staan. Daarnaast kan de Schefflera ook veel licht verdragen. Een makkelijke plant dus, geschikt voor die lastige zonnige plek!

Potgrootte: 27
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 110
Specificaties: Vingersboom; Schefflera Gold Capella in ELHO sierpot; Pot 27cm; Hoogte incl. pot 120cm; Lichte tot zonnige plek
Verzorgingstips: De Schefflera heeft niet veel water nodig. De grond mag iets indrogen voordat water wordt gegeven. Zet de plant op een lichte tot zonnige plaats.
Over de teler: Stap bij de kassen van kwekerij Fachjan in Honselsersdijk binnen en je zou zomaar kunnen denken dat je in de jungle staat. De kassen staan vol met tropische en subtropische planten. Van klein tot zéér groot. Fachjan levert het groen voor vele architecten en landscapers . . en ook voor u in huis. Fachjan staat onder leiding van Paul, de derde generatie, en is al die tijd al gespecialiseerd in grote tropische en subtropische planten.