Decorum Sansevieria Cylindrica spaghetti (Decorum Sansevieria Cylindrica spaghetti)

De Sansevieria wordt ook wel vrouwentong genoemd. Het is een onverwoestbare krachtpatser en bovendien is de Sansevieria weer helemaal hip!

Verzendkosten

€ 9,50 

€ 27,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen
De vrouwentong was in een ver verleden in de woestijn van onder andere Ethiopie te vinden en daardoor is hij ijzersterk en kan hij prima overleven in droge warmte. Mooi, makkelijk en daarmee het ultieme cadeau voor mensen die wel van groen houden, maar nogal nonchalant met de gieter omgaan.

Potgrootte: 17
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 70
Verzorgingstips: Halfschaduw, geen direct zonlicht. Vochtig houden, potgrond mag niet uitdrogen. Heeft weinig verzorging nodig. Kamertemperatuur
Over de teler: Decorum bundelt de kracht van tientallen speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor Decorum zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid. Klanten kunnen altijd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, direct van de kweker. De Decorum kwekers telen hun planten en bloemen vol passie en zorg, met liefde en respect voor de natuur. Met de complimenten van Decorum.