Croton Iceton (Croton Iceton)

Grote kleurrijke plant.

Verzendkosten

€ 9,50 

€ 65,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen
De Croton, ofwel de Codieaum variegatum, staat bekend om zijn vele verschillende verschijningen. Deze Iceton valt op doordat het blad eerst heel licht geel is en dan langzaam zal veranderen in donkergroen met rode accenten. Dit heeft vooral als effect dat de onderste bladeren donker zijn en de bovenste veel lichter, wat het een echte blikvanger maakt. Daarnaast zijn Crotons redelijk makkelijk te verzorgen: kies een lichte plek uit en zorg voor voldoende water en je hebt er lang plezier van! Dit is een mooie vertakte Croton in een pot van 27cm diameter.

Potgrootte: 27
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 120
Specificaties: Codieaum; Croton Iceton; Pot 27cm; Hoogte incl. pot 120cm; Lichte tot zonnige plek; 1 stuks
Verzorgingstips: Zorg dat de grond vochtig blijft, maar niet drassig wordt. Zet de plant op een lichte tot zonnige plek.
Over de teler: Stap bij de kassen van kwekerij Fachjan in Honselsersdijk binnen en je zou zomaar kunnen denken dat je in de jungle staat. De kassen staan vol met tropische en subtropische planten. Van klein tot zéér groot. Fachjan levert het groen voor vele architecten en landscapers . . en ook voor u in huis. Fachjan staat onder leiding van Paul, de derde generatie, en is al die tijd al gespecialiseerd in grote tropische en subtropische planten.